BENVINGUTS AL SABOR

En SABROSSO, des de les nostres tendes de Bellreguard, Bellreguard Platja y Gandia, us oferim cada dia una variada carta de plats per a portar, perquè no us preocupeu de cuinar: amanides, arrossos i pastes, caldos amb tot per a cuinar a casa, carn i peix, tapes, postres, pa i molt més. A més, comptem amb un servei a domicili per als nostres arrossos i plats personalitzats en l’àmbit de la comarca de la Safor. T’ho portem a casa i després arrepleguem el recipient. Benvinguts i benvingudes al sabor!

Que trobaràs en les nostres tendes

 

Ací tens una idea del que oferim en la nostra tenda de manera general. Publicarem les nostres propostes setmanals o diàries en les nostres xarxes. Consulta’ns si vols saber que hem preparat cada dia.

Amanides a partir de 3 €

Fins a 10 tipus diferents

Arrossos a partir de 4 € la ració

Amb una extensa varietat que van des de les clàssiques paelles fins als arrossos especials com l’ànec, foie i bolets i uns altres que et sorprendran

Pastes des de 3,85 € per ració

Amb una selecció de lasanya, canelons, macarrons, tortellinis, raviolis, tallerines, mussaca, espaguetis i més

Carns i Peixos des de 4 €

Cada ració, segons ingredients

Menús per aquest mes

ARROSSOS D'ACÍ, ON TU VULGUES

A banda de la nostra tenda tenim un servei d’entrega a domicili dels nostres arrossos i especialitats i posteriorment arrepleguem del recipient.  Tenim també una línia específica pensada per a col·lectius, grups i associacions. Consulta’ns.

CONSULTA LA NOSTRA CARTA

Sabrosso Foods

C/ Rodafam, 14 - 46713 Bellreguard - València

Av. Beniopa, 24 - 46701 Gandia - València

C/ Ciutat de Laval, 25 - 46702 Gandia - València

C/ Marià Benlliure, 1 - 46713 Bellreguard Platja - València

Comandes: 692 52 52 52